Гагіна, Ольга СергіївнаЦирульнікова, Віта ВалентинівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2018-06-062018-06-062016Патент 106110 UA, МПК (2006.01) a23l 21/00 Термостійка желейна начинка "Малинова" / Гагіна О. С., Цирульнікова В. В., Корецька І. Л., Арпуль О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2015 11696 ; заявл. 26.11.2015 ; опубл. 11.04.2016, Бюл. № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27581Термостійка желейна начинка містить у своєму складі цукор та фруктову основу. Як фруктову основу використовують малинове варення та додатково вносять воду, альгінат натрію, цитрат натрію, глюконат кальцію та лимонну кислоту. The content of heat-stable jelly filling consists of such ingredients as sugar and a fruit base. Raspberry jam is used as a base and water, sodium alginate, sodium citrate, calcium gluconate and citric acid are added additionally.uk-UKцукорфруктова основамалинове варенняsugarfruit baseraspberry jamкафедра готельно-ресторанної справиТермостійка желейна начинка "Малинова" (Патент на корисну модель № 106110)Other