Динаміка інноваційної активності підприємств галузі виробництва хліба та хлібобулочних виробів - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2009)
Дослідження результатів інноваційного розвитку промисловості і порівняння її із іншими галузями допоможе визначити основні направлення розвитку української промисловості, на яких потрібно зосередити свої зусилля сьогодні, щоб отримати бажаний результат завтра.
Keywords: інновації (хлібопекарське виробництво); хлібобулочне виробництво; innovation activity; кафедра економіки праці та менеджменту