Багрій, МирославаБлажко, БогданаПопова, Наталія Вікторівна2014-07-092014-07-092014Багрій, М. Покращення білкового складу кисломолочних напоїв за рахунок використання солоду зернової сировини / Мирослава Багрій, Богдана Блажко, Наталія Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 86-87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16020Для збільшення вмісту білка в кисломолочні напої вирішено було вносити сухий концентрат солоду зернової сировини, який також покращує органолептичні властивості готового продукту і не скорочує термін його придатності. Досліджено якість та термін зберігання кисломолочних напоїв з додаванням різної кількості сухих концентратів екстрактів солоду зернової сировини. To increase the protein content in milk drinks was decided to make a dry concentrate malt grain raw material, which also improves the organoleptic properties of the finished product and does not reduce the battery life. Investigated the quality and shelf life of dairy drinks with the addition of different amounts of dry malt extract concentrates grain materials.uk-UKзернова сировинакисломолочні напоїсолодmilk drinksmaltgrain rawкафедра експертизи харчових продуктівПокращення білкового складу кисломолочних напоїв за рахунок використання солоду зернової сировиниOther