Шимко, Оксана Володимирівна2021-09-232021-09-232021Шимко, О. В. Розроблення рецептури хліба оздоровчого призначення з висівками круп’яних культур та його впровадження в проекті хлібозаводу в с.Шевченкове Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Оксана Володимирівна Шимко ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2021. – 177 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35609otherвисівки круп’яних культургречані висівкихліб гречанийхліб урожайнийхліб зерновийкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептури хліба оздоровчого призначення з висівками круп’яних культур та його впровадження в проекті хлібозаводу в с.Шевченкове Київської областіOther