Вітковська, Ольга ВалентинівнаЗоткіна, Лариса ВасилівнаЗапорожець, Юлія Владиславівна2024-06-242024-06-242020Вітковська, О. В. Інтенсифікація процесу екстрагування цінних речовин з плодово-ягідних вичавок / О. В. Вітковська, Л. В. Зоткіна, Ю. В. Запорожець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 2. – С. 161.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43586Проблема створення безвідхідних технологій в галузях, які переробляють ягоди та фрукти, є актуальною задачею і вирішується шляхом комплексної переробки сировини. В роботі досліджено процес екстрагування біологічно активних речовин з відходів консервного виробництваThe problem of creating zero-waste technologies in industries that process berries and fruits is an urgent task and is solved by comprehensive processing of raw materials. The paper examines the process of extracting biologically active substances from canning wasteukінтенсифікаціяекстрагуванняплодово-ягідні вичавкиintensificationextractionfruit and berry pomaceкафедра процесів і апаратів харчових виробництвІнтенсифікація процесу екстрагування цінних речовин з плодово-ягідних вичавокThesishttps://orcid.org/0000-0003-2356-2148