Грибков, Сергій ВіталійовичОльшевська, Марія Андріївна2019-06-062019-06-062018Грибков, С. В. Створення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробів / С. В. Грибков, М. А. Ольшевська // Проблеми інформатизації : матеріали ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 12-13 грудня 2018 р. – Київ : ДУТ, 2018. - С. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29565В роботі запропоновано використання модифікованих нейронних мереж для планування виробничого процесу. Ефективність використання модифікованих нейронних мереж для планування виробничого процесу з виготовлення макаронних виробів є виправданою, оскільки воно здійснюється на основі вже відомих потреб споживачів у відповідній продукції та виробничих потужностей підприємства. The work proposes the use of modified neural networks for planning the production process. The effectiveness of the use of modified neural networks for planning the manufacturing process for the manufacture of macaroni products is justified, since it is carried out on the basis of already well-known needs of consumers in the corresponding products and production capacities of the enterprise.uk-UKінформаційні системиінтелектуальний аналіз данихпланування виготовленняуправління виробництвоммодифіковані нейронні мережіinformation systemintelligent data analysisproduction planningproduction managementmodified neural networksкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиСтворення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробівThesis