Детермінанти конкурентоспроможності в умовах інноваційного розвитку економіки України - Дука, Анастасія Петрівна (My University, 2014)
Проаналізовано проблему впливу технологічного імпорту на формування конкурентоспроможності національної економіки. Здійснено порівняння профілів конкурентоспроможності за Індексом глобальної конкурентоспроможності 2013-2014 рр.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; технологічний імпорт; конкурентоспроможність підприємства; інноваційний розвиток підприємства