Василів, Володимир ПавловичМаринін, Андрій ІвановичЗапорожець, Юлія ВладиславівнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаАрдинський, Олексій Валерійович2013-04-222013-04-222012Електрогідравлічний ефект в процессах оброблення водних середовищ / В. П. Василів, А. І. Маринін, Ю. В. Запорожець, О. А. Чернюшок , О. В. Ардинський // Вода в харчовій промисловості : збірник тез доповідей ІІІ-ої науково - практичної конференції , 2012. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – С. 111-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7586У статті наведено результати досліджень впливу електрогідравлічного ефекту в процесах оброблення водних середовищ на прикладі технологічних схем виробництва цукру, водно-вапняної суспензії та сироваткових напоїв.otherелектрогідравлічне обробленняводне середовищесироватка молочнаэлектрогидравлическая обработкаводная средасыворотка молочнаяelectrohydraulic processingaqueous mediamilk wheyкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЕлектрогідравлічний ефект в процессах оброблення водних середовищThesis