Данилевська, Ліза BасилівнаАнтонюк, Tетяна АндріївнаДубковецький, Ігор ВолодимировичПрибильський, Віталій ЛеонідовичДомарецький, Віталій АфанасійовичМалежик, Іван Федорович2016-05-232016-05-232002Вивчення процесу висушування комбінованої закваски / Л. B. Данилевська, T. А. Антонюк, І. M. Дубковецький та ін. // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – К. : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23378Комбінована закваска використовується як збудник спиртового і молочнокислого бродіння при виробництві квасу та інших ферментованих напоїв. Combined yeast is used as the agent of alcoholic and lactic fermentation in the production of kvass and other fermented beverages.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствазакваскабродіннякультураyeastfermentationcultureВивчення процесу висушування комбінованої закваскиThesis