Критеріальні підходи до визначення виховного потенціалу неповної родини - Синявська, Юлія Сергіївна; Казаков, Олександр Олексійович (My University, 2014)
На сучасному етапі сьогодення проблема неповної родини та її роль у формуванні соціальної компетентності особистості стають дедалі більш актуальними. Все частіше спостерігаються кризові явища у сімейно-шлюбних відносинах. At this stage, the present problem of incomplete family and its role in shaping the social competence of the individual become more relevant. Increasingly, there are crises in family relations.
Keywords: сімейно-шлюбні відносини; родина; виховний потенціал; family relations; family; educational potential; кафедра гуманітарних дисциплін