Використання прянощів у виробництві рибних снеків - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2024)
Використання прянощів у виробництві рибних снеків покращує їхні органолептичні властивості та сприяє розширення асортименту.. Застосування паприки різних видів, карі та куркуми дозволяє не лише збагатити смак, а й забезпечити привабливе забарвлення готового продукту, що підтверджує високі органолептичні показники отриманих рибних снеків. The use of spices in the production of fish snacks improves their organoleptic properties and contributes to expanding the product range. The application of various types of paprika, curry, and turmeric not only enriches the taste but also provides an attractive color to the finished product, confirming the high organoleptic indicators of the resulting fish snacks.
Keywords: кафедра технології консервування; рибні снеки; прянощі; хек; сушіння; органолептичні показники; fish snacks; spices; hake; drying; organoleptic indicators