Дослідження процесів охолодження капілярно пористих харчових продуктів вакуумно-випарним способом - Місечко, Наталія Орестівна; Рудєва, О. Ю.; Доломакін, Юрій Юрійович; Ковальов, Олександр Володимирович (My University, 2009)
Альтернативою існуючим способам охолодження харчових продуктів є вакуумно-випарне, тільки з основною умовою до продукту – це досить велика пористість.
Keywords: охолодження; капілярно пористі продукти; охлаждение; капиллярно пористые продукты; cooling; capillary porous products; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв