Місечко, Наталія ОрестівнаРудєва, О. Ю.Доломакін, Юрій ЮрійовичКовальов, Олександр Володимирович2014-05-292014-05-292009Дослідження процесів охолодження капілярно пористих харчових продуктів вакуумно-випарним способом / Н. О. Місечко, О. В. Ковальов, Ю. Ю. Доломакін, О. Ю. Рудєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI ст. : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2009 р. – К.: НУХТ, 2009. – Ч. ІІ – С. 228.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14590Альтернативою існуючим способам охолодження харчових продуктів є вакуумно-випарне, тільки з основною умовою до продукту – це досить велика пористість.otherохолодженнякапілярно пористі продуктиохлаждениекапиллярно пористые продуктыcoolingcapillary porous productsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження процесів охолодження капілярно пористих харчових продуктів вакуумно-випарним способомThesis