Вплив пандемії на розширення ринку м’ясних напівфабрикатів - Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2021)
Сучасні тенденції харчування населення все більше орієнтовані на розвиток ринку швидких і легких у приготуванні продуктів, які одночасно мають високу харчову цінність і доступні для пересічного споживача. М’ясні продукти є одним із сегментів ринку продуктів швидкого приготування, що розвивається найбільш активно. Modern trends in nutrition of the population are increasingly oriented towards the development of the market of quick and easy-to-prepare products, which at the same time have a high nutritional value and are available to the average consumer. meat products are one of the fast food market segments that develops most actively.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; нові продуктові лінійки; м’ясні напівфабрикати; карантинні умови; new product lines; meat semi-finished products; quarantine conditions