Бірюк, Юлія ВікторівнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-01-302023-01-302021Бірюк, Ю. В. Вплив пандемії на розширення ринку м’ясних напівфабрикатів / Ю. В. Бірюк, О. А. Чернюшок / Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнародна науково-технічна конференція, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 243–245https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38950Сучасні тенденції харчування населення все більше орієнтовані на розвиток ринку швидких і легких у приготуванні продуктів, які одночасно мають високу харчову цінність і доступні для пересічного споживача. М’ясні продукти є одним із сегментів ринку продуктів швидкого приготування, що розвивається найбільш активно. Modern trends in nutrition of the population are increasingly oriented towards the development of the market of quick and easy-to-prepare products, which at the same time have a high nutritional value and are available to the average consumer. meat products are one of the fast food market segments that develops most actively.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнові продуктові лінійким’ясні напівфабрикатикарантинні умовиnew product linesmeat semi-finished productsquarantine conditionsВплив пандемії на розширення ринку м’ясних напівфабрикатівThesis