Кохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2014-11-122014-11-122014Кохан, О. О. Інноваційні технології кондитерських виробів подовженого Терміну зберігання / О. О. Кохан , А. М. Дорохович // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 41-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18235Кондитерський ринок України протягом останніх років стабільно розвивається в кількісному та якісному значенні. Це свідчить, в першу чергу, про те, що у виробництво впроваджуються нові високопродуктивні види обладнання, застосовуються новітні технології виробництва як традиційних так і нових кондитерських виробів, і по друге, на вітчизняну продукцію є великий попит серед населення як в Україні, так і за її межами.uk-UKінноваційні технологіїкондитерські виробизберіганняinnovative technologiesconfectionerystorageкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівІнноваційні технології кондитерських виробів подовженого терміну зберіганняOther