Застосування теорії поля відносин для вивчення зайнятості - Никоненко, Андрій Володимирович (My University, 2008)
Дана публікація присвячена удосконаленню методики дослідження зайнятості. Метою статті є пристосування теорії поля відносин до вивчення ринку праці. У роботі продемонстровано чотири етапи побудови матриці зайнятості, яка дає змогу провести комплексний аналіз даної проблеми.
Keywords: матриця зайнятості; ринок праці; валовий внутрішній продукт; рівень зайнятості; employment matrix; labor market; gross domestic product; кафедра маркетингу