Левіщенко, Марина МиколаївнаТракало, Тетяна ОлександрівнаЯнюк, Тетяна Іванівна2021-06-142021-06-142021Левіщенко, М. М. Спиртова барда як цінна сировини для виробництва комбікормів / М. М. Левіщенко Т. О. Тракало, Т. І. Янюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 161.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34528В процесі досліджень у після спиртовій барді було визначено вміст сирого протеїну – 30,1 %. Вміст амінокислот не відповідає ідеальному білку за шкалою ФАО/ВООЗ, проте суха після спиртова барда може бути використана як сировина для комбікормів. In the course of research in the post-alcoholic bard was determined content crude protein - 30.1%. The content of amino acids does not correspond to the ideal protein on a scale FAO / WHO, however dry after alcohol bard can be used as raw material for compound feeds.otherкафедра технології зберігання і переробки зерназернобардакормкомбікормспиртамінокислотибіологічна цінністьgrainbardaminoacid feedfeedalcoholСпиртова барда як цінна сировини для виробництва комбікормівThesis