Кузьмін, Олег ВолодимировичЛіпко, Катерина ВікторівнаОчеретна, Альона ВасилівнаДідоша, Анна Іванівна2018-07-122018-07-122018Розробка технології кремів для закладів ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, К. В. Ліпко, А. В. Очеретна, А. І. Дідоша // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – № 5 (45). – С. 60–68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27996Досліджено антиоксидантну активність рослинної сировини для технології кремів у закладах ресторанного господарства. The antioxidant activity of plant raw materials in the technology of cream for restaurants.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїводно-спиртовий настійантиоксидантна здатністьокисно-відновний потенціалкремкондитерський вирібwater-alcohol infusionantioxidant abilityredox potentialcreampastryРозробка технології кремів для закладів ресторанного господарстваArticle