Розробка рецептури глазурованих сирків з підвищеною енергетичною цінністю - Павлюк, Ірина Вікторівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2025)
Розроблена рецептура глазурованого сирка на основі кисломолочного сиру та нуту, з додаванням кокосової стружки як наповнювача та натурального чаю Османтус, являє собою інноваційний підхід до створення більш поживного та привабливого молочного десерту.
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів; сирок глазурований; десерт молочний