Національний університет харчових технологій2018-05-292018-05-292018Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. / Національний університет харчових технологій ; Міністерство освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2018.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27527Видання містить матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій науці та промисловості.The publication contains materials of 84 International scientific conference of young scientists and students "Youth scientific achievements to the 21st century Nutrition problem solution". It was considered the problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of unconventional raw materials, modern technological and energy saving equipment, improve of efficiency of the enterprises, and also the students research work results for improve quality training of future professionals of the food industry. The publication is intended for young scientists and researchers who are engaged in definite problems in the food science and industry.uk-UKхарчова промисловістьенерго- та ресурсоощадні технологіїхарчові продуктифізико-хімічні методинетрадиційна сировинатехнологічне обладнанняенергозберігаюче обладнаннядіяльність підприємствfood industryfood productsenergy and resource-saving technologiesphysical and chemical methodsnon-traditional raw materialstechnological equipmentenergy saving equipmententerprise activityНаукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ століттіBook