Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті - Національний університет харчових технологій (My University, 2018)
Видання містить матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій науці та промисловості.The publication contains materials of 84 International scientific conference of young scientists and students "Youth scientific achievements to the 21st century Nutrition problem solution". It was considered the problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of unconventional raw materials, modern technological and energy saving equipment, improve of efficiency of the enterprises, and also the students research work results for improve quality training of future professionals of the food industry. The publication is intended for young scientists and researchers who are engaged in definite problems in the food science and industry.
Keywords: харчова промисловість; енерго- та ресурсоощадні технології; харчові продукти; фізико-хімічні методи; нетрадиційна сировина; технологічне обладнання; енергозберігаюче обладнання; діяльність підприємств; food industry; food products; energy and resource-saving technologies; physical and chemical methods; non-traditional raw materials; technological equipment; energy saving equipment; enterprise activity