Drobot, ViraShevchenko, AnastasiiaMarchenko, Olha2018-03-122018-03-122016Drobot, V. The influence of proteins on the technological process of bread making with fructose / V. Drobot, A. Shevchenko, O. Marchenko // Food and Environment Safety. – 2016. - Volume XV, Issue 4. – P.341-346.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26766The work is devoted to the research of the impact of different proteins on technological process of bakery products for diabetics. The effect of proteins on the yeast fermentative activity, structural and mechanical properties of dough and quality of finished products is set. Робота присвячена дослідженню впливу різних білків на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів для хворих на цукровий діабет. Встановлено вплив білків на бродильну активність дріжджів, структурно-механічні властивості тіста та якість готових виробівen-USproteinfructosetechnological processbreaddiabetestechnologyбілкифруктозатехнологічний процесхлібдіабеттехнологіякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівбелкитехнологический процессхлебдиабеттехнологияThe influence of proteins on the technological process of bread making with fructoseArticle