Борщ, Вікторія Володимирівна2022-10-172022-10-172022Борщ, В. В. Проєкт технічного переоснащення цеху №2 ТОВ «Черкасихліб ТД» з встановленням комплексно-механізованої лінії виробництва дрібноштучних виробів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Володимирівна Борщ ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2022. – 86 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38311otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівбулочка «Кунцівська»булка «Слов’янська»рулетик «З маком»піч Werner & Pfleidererтехнічне переоснащеннякомплексно-механізована лініякулерзакваскаПроєкт технічного переоснащення цеху №2 ТОВ «Черкасихліб ТД» з встановленням комплексно-механізованої лінії виробництва дрібноштучних виробівOther