Чернишова, Ганна Сергіївна2024-07-162024-07-162024Чернишова, Г. С. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Буратіно» на ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Чернишова Ганна Сергіївна ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2024. – 156 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44115ukкафедра експертизи харчових продуктівнапій безалкогольнийсистема управління безпечністю харчових продуктівНАССРУдосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Буратіно» на ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019Other