Вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток хлібопекарних підприємств - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2011)
Розглядається вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток хлібопекарних підприємств

The influence of environmental factors on the development of bakeries
Keywords: фактори зовнішнього середовища; хлібопекарні підприємства; environmental factors; bakeries; кафедра економіки праці та менеджменту