Оцінювання ефетивності функціонування системи управління якістю операторів ринку харчових продуктів - Сидор, Василь Михайлович (My University, 2020)
Ефективне функціонування системи управління якістю дозволяє операторам ринку харчових продуктів виготовляти продукцію із стабільними показниками якості і таким чином успішно конкурувати як на внутрішньому так і на зовнішніх ринках, а також задовольняти потреби споживачів.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; система управління якістю; проведення аудитів; потреби споживачів