Сидор, Василь Михайлович2023-03-282023-03-282020Сидор, В. М. Оцінювання ефетивності функціонування системи управління якістю операторів ринку харчових продуктів / В. М. Сидор // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : Міжнародна конференція присвячена 80-річчю Заслуженого діяча науки і техніки України, д.т.н., професора Львівського торговельно-економічного університету І.В. Сирохмана, 25 вересня 2020 р., м. Львів. – Львів : Растр-7, 2020. – С. 32-34https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39476Ефективне функціонування системи управління якістю дозволяє операторам ринку харчових продуктів виготовляти продукцію із стабільними показниками якості і таким чином успішно конкурувати як на внутрішньому так і на зовнішніх ринках, а також задовольняти потреби споживачів.otherкафедра експертизи харчових продуктівсистема управління якістюпроведення аудитівпотреби споживачівОцінювання ефетивності функціонування системи управління якістю операторів ринку харчових продуктівThesis