Дія високотемпературного газового середовища на короткочасну повзучість молібдену - Башта, Анатолій Володимирович (My University, 2007)
У цій роботі повзучість зразка молібдена вивчається при високотемпературному газовому середовищі і при однорідному статичному навантаженні. Типова поведінка молібдену досліджується в різній концентрації газового середовища. В результаті асимптотична поведінка молібдену визначається в першому наближенні до вищезазначених умов. In this work the creep of molybdenum sample is studied in high-temperature gaseous medium under homogeneous static load. The typical behavior of molybdenum is investigated for different concentration of gas corrosive medium. As a result the asymptotic behavior of molybdenum is determined in a first approximation for the above-mentioned conditions.
Keywords: висока температура; молібден; неоднорідний матеріал; повзучість; high-temperature; molybdenum; corrosive gas; creep; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки