Підвищення технічної ефективності бісерних млинів для надтонкого подрібнення компонентів лікарських та косметичних засобів - Омеляненко, Костянтин Анатолійович; Грінінг-Гера, Катерина Робертівна; Яремчук, Павло Володимирович; Губеня, Олексій Олександрович (My University, 2023)
Проведені дослідження з метою визначення зміни в гранулометричному складі суспензій лікарських та косметичних засобів під час оброблення в бісерному млині та підвищення ефективності його роботи. Отримані результати є корисними для вибору раціональних режимів роботи бісерного млина та ведення процесу подрібнення, зокрема, вибору коснтрукції робочих елементів, кінематичних параметрів, часу подрібнення.
Keywords: бісерний млин; подрібнення надтонке; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки