Осейко, Микола ІвановичРомановська, Тетяна Іванівна2023-03-302023-03-302020Осейко, М. І. Оздоровчі інгредієнти страв ресторанного меню / М. І. Осейко, Т. І. Романовська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 201-202.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39573Для ресторанного бізнесу запропоновано використовувати свіжовідпресовану олію, добуту із свіжого олійного матеріалу, та виготовляти жировмісні харчові продукти для негайного вживання. For the restaurant business, it is suggested to use freshly pressed oil, extracted from fresh oily material, and to make high-fat food products for immediate consumption.otherоліяoilwaxвіскжирfatкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівОздоровчі інгредієнти страв ресторанного менюThesis