Rashevska, TamaraVasheka, Oksana2013-06-072013-06-072011Vasheka, O. The technology of butters enriching with carrots powder / О. Vasheka, Т. Rashevska // Procedia Food Science. Elsevier. – 2011. – Р. 1404–1409.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8204The results of the development of enrichment technology butter powder of carrots. Shows pictures of the microstructure of aqueous suspensions of carrot powder. The differences in the microstructure of suspensions. By differential scanning calorimetry study the effect of carrot powder cold spray drying to changes occurring in the fat phase of the product.У статті представлені результати по розробленню технології збагачення вершкового масла порошком із моркви. Наведено знімки мікроструктури водних суспензій порошків із моркви. Вказано відмінності у мікроструктурі суспензій. Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчено вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на зміни, що проходять у жировій фазі продукту.enbuttercarrot powdertechnology of enrichmentbutter heat capacityвершкове маслопорошок із морквитехнологія збагаченнятеплоємність вершкового масласливочное маслопорошок из морковитехнология обогащениятеплоемкость сливочного маслакафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівThe technology of butters enriching with carrots powderArticle