Дослідження впливу способу переробки винограду на фенольний комплекс столових вин - Циганкова, Олена Юрівна; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2016)
Використання перспективних сортів винограду для виробництва столових вин, вимагає підбору технологічних схем, які забезпечують високий вміст біологічно активних речовин. Встановлено, що спосіб переробки винограду впливає на розподіл компонентів фенольного комплексу.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; вино столове; флавоноїди вина