Циганкова, Олена ЮрівнаБілько, Марина Володимирівна2016-06-222016-06-222016Циганкова, Олена. Дослідження впливу способу переробки винограду на фенольний комплекс столових вин / Олена Циганкова, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 248.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23693Використання перспективних сортів винограду для виробництва столових вин, вимагає підбору технологічних схем, які забезпечують високий вміст біологічно активних речовин. Встановлено, що спосіб переробки винограду впливає на розподіл компонентів фенольного комплексу; Using advanced grapes for the production of table wines, requires the selection of technological schemes which provide high content of bioactive substances. Found that way grapes affects the distribution of the phenolic components of the complex.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапереробка виноградуфенольний комплексстолові винарожеві виначервоні винавиноградphenolic complextable winesrose winesred winegrapesДослідження впливу способу переробки винограду на фенольний комплекс столових винOther