Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь МиколайовичЖелуденко, Юлія ВолодимирівнаМаринін, Андрій ІвановичОлішевський, Валентин ВікторовичЗахаревич, Валерій Болеславович2013-10-142013-10-142013Іванов, С. В. Перспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, Ю. В. Желуденко, та ін. // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – C. 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10346Визначено перспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитів. The prospects extension of shelf life of sausages with using the nanocomposites.otherнанокомпозити з бактерицидним ефектомактивне пакуванняковбасні виробиnanocomposites with bactericidal effectactive packagingsausagesкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра експертизи харчових продуктівПерспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитівArticle