Українець, Анатолій ІвановичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаГулак, Олена ВолодимирівнаПерцевой, Федір ВсеволодовичГурський, Петро Васильович2013-12-162013-12-162011Патент 93826 UA, МПК А23G 9/04 (2011.01) Склад морозива ароматичного або льоду / Українець А. І., Поліщук Г. Є., Гулак О. В., Перцевий Ф. В., Гурський П. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № а 201004786 ; заявл. 21.04.2010 ; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12184В основу винаходу поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту котовника, який містить біологічно-активні речовини, є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом та природним барвником для вказаних видів морозива. The invention is based is tasked with improving the composition of aromatic cream or ice by using nepeta extract, which contains biologically active compounds, is a new taste aromatic component of prescription and natural dyes for these types of ice cream.otherморозивоice-creamекстракт котовникаextract nepetaприродні смакові та ароматичні компоненти,is natural to taste and aromatic componentsкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива ароматичного або льоду (Патент України на винахід № 93826)Other