Османова, Ельвіна ШамуратівнаМаринченко, Віктор ОпанасовичБабич, Ірина Михайлівна2018-07-032018-07-032018Османова, Е. Ш. Застосування процесу термовініфікації при виробництві червоних сухих вин типу «резерв» / Е. Ш. Османова, В. О. Маринченко, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 254.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27803Метою роботи є встановлення температурного діапазону процесу термовініфікації, на кожний блок густини сусла (виноматеріалу).uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстварезервтермовініфікаціяактивація дріжджівтермовинификацияактивация дрожжейreservethermomanicationactivation of yeastЗастосування процесу термовініфікації при виробництві червоних сухих вин типу «резерв»Thesis