Перспективи використання молочної сироватки в технології молочних десертів - Богданова, Валерія Юріївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2020)
Отже, незважаючи на наявність наукової інформації та досліджень про склад, харчову цінність та технології переробки молочної сироватки, перспективним є пошук шляхів удосконалення технології молочних десертів на основі сироватки з метою покращення органолептичних та функціональних властивостей готових продуктів.
Keywords: молочна сироватка; пудинг; кафедра технології молока і молочних продуктів