Богданова, Валерія ЮріївнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2020-06-042020-06-042020Богданова, В. Перспективи використання молочної сироватки в технології молочних десертів / Валерія Богданова, Ульяна Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 313.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31230Отже, незважаючи на наявність наукової інформації та досліджень про склад, харчову цінність та технології переробки молочної сироватки, перспективним є пошук шляхів удосконалення технології молочних десертів на основі сироватки з метою покращення органолептичних та функціональних властивостей готових продуктів.молочна сироваткапудингкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи використання молочної сироватки в технології молочних десертівArticle