Заярнюк, Анна ВіталіївнаБородіна, Ольга ОлегівнаЛич (Ткаченко), Інна Валентинівна2024-12-112017Заярнюк, А. Молозиво як харчова добавка / А. Заярнюк, О. Бородіна, І. Лич // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей IV Міжнародної науково-технічної конференції, 11 – 12 жовтня 2017 р. – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2017. – С. 117–118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46020Молозиво корів – це унікальний природний концентрат імуноактивних факторів, біологічних стимуляторів і поживних речовин. Молозиво як харчова добавка поєднує у собі властивості універсальної вакцини, біологічного стимулятора, препарату для набору м’язової маси і найбільш повноцінного та легкозасвоюваного поживного продукту.Cowʼs colostrum is a unique natural concentrate of immunoactive factors, biological stimulants and nutrients. Colostrum as a food supplement combines the properties of a universal vaccine, a biological stimulant, a drug for gaining muscle mass and the most complete and easily digestible nutritional product.ukкафедра біотехнології і мікробіологіїмолозивохарчова добавкаабзимипоживні речовиниcolostrumnutritional supplementabzymesnutrientsМолозиво як харчова добавкаThesis