Романовський, Дмитро СергійовичЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2024-11-072024-11-072022Романовський, Д. Розробка рецептури пісочного напівфабрикату з керобом / Д. Романовський, Н. Ющенко //Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 238.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45475ukкеробпісочне тістопоживна цінністьсarobshortbreadnutritional valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка рецептури пісочного напівфабрикату з керобомThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782