Вашека, Оксана МиколаївнаДрозд, Наталія Володимирівна2016-09-222016-09-222016Вашека, О. М. Вивчення структурних елементів збагаченої масляної суміші мікроструктурним методом / О. М. Вашека, Н. В. Дрозд // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 120-122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24137Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівмікроструктурний аналізмікронутрієнтимасляна сумішmicrostructural analysismicronutrientsoil mixtureВивчення структурних елементів збагаченої масляної суміші мікроструктурним методомOther