Медвідь, Ірина МиколаївнаКітов, Микола Григорович2017-05-132017-05-132017Медвідь, І. Соціально-психологічні і соціокультурні аспекти сучасного харчування / І. Медвідь, М. Кітов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 4. – С. 87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25214Харчування є тим фактором, який спрямовує діяльність людини перш за все на творення, піддає його життєві позиції змінам, впливає на його свідомість і здатне наділяти особистість життєвими силами. Nutrition is the factor that directs human activities primarily on the creation, puts his life position changes, affect his consciousness and is able to endow the personality with the life force.uk-UKсоціально-психологічні аспекти харчуванняphilosophy of food, socio-psychological aspects of nutritionсоціокультурні аспекти харчуванняsociocultural aspects of nutritionкафедра готельно-ресторанної справикафедра гуманітарних дисциплінСоціально-психологічні і соціокультурні аспекти сучасного харчуванняThesis