Чепель, Наталія Василівна2014-08-062014-08-062014Чепель, Н. В. Розроблення молочно-рослинної суміші з антиоксидантними властивостями / Н. В. Чепель // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25–26 березня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 80–81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16307Одним із сучасних напрямків молочноконсервної промисловості є виробництво комбінованих молоковмісних продуктів. їх створення, в яких поєднуються традиційні споживчі властивості з технологічними можливостями інгредієнтів рослинного походження, спрямоване на розширення сировинної бази молокопереробного комплексу та сприяє розв'язуванню проблеми зменшення дефіциту основних нутрієнтів та мінорних ессенціальних БАР у раціоні харчування людини. One of the trends of modern dairy industry is the production of combined molokovmisnyh products. their creation, which combines traditional consumer characteristics of the technological capabilities of ingredients of plant origin, aimed at expanding the resource base dairy sector and contributes to solving the problem of reducing the deficit of the main nutrients of essential minor and BAR in the diet of humans.otherантиоксидантиантоціанимолочно консервна промисловістьantioxidantsanthocyaninsmilk canning industryкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення молочно-рослинної суміші з антиоксидантними властивостямиOther