Удосконалення управління трудовим потенціалом підприємства - Литвиненко, Марія Євгеніївна (My University, 2014)
На даний час трудовий потенціал є вирішальним чинником в ефективності господарювання і конкурентної переваги на ринку для підприємства. Currently, the employment potential is a decisive factor in economic efficiency and competitive advantage in the market for the company.
Keywords: управління; трудовий потенціал; підприємство; management; employment potential; enterprise