Корупційна модель економіки: до питання щодо характеристики - Веклич, Владислав Олександрович (My University, 2015)
Поширеність такого явища як корупція є загальновизнаним явищем у багатьох країнах світу. Зважаючи на її вплив щодо економічних процесів постає питання з приводу об’єктивного відображення цього явища на теоретичному рівні. The prevalence of the phenomenon of corruption is a recognized phenomenon in many countries. In view of its impact on economic processes raises questions about the objective reflection of this phenomenon on a theoretical level.
Keywords: держава; економіка; корупція; модель економіки; state; corruption; economy; model; кафедра міжнародної економіки