Дослідження комплексоутворення Pb (II), Hg (II), Cd (II) з етилмальтолом метал-індикаторним методом - Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Бондаренко, Максим Олександрович (My University, 2020)
Метал-індикаторним методом встановлені склад та стійкість комплексних сполук Pb (II), Hg (II), Cd (II) з етилмальтолом. The composition and stability of complex compounds Pb (II), Hg (II), Cd (II) with ethyl maltol were established by the metal-indicator method.
Keywords: кафедра харчової хімії; етилмальтол; комплексоутворення етилмальтолу з токсичними металами; метал-індикаторний метод; metal-indicator method; toxic metals