Спадкування прав інтелектуальної власності на знак для товарів і послуг - Бутнік-Сіверський, Сергій Олександрович (My University, 2010)
Автором розглянуто питання спадкування прав інтелектуальної власності на знак для товарів і послуг та проаналізовано законодавство, яке врегульовує ці відносини. При цьому виявлено проблему зміни особи заявника на спадкоємця, у разі якщо спадкодавець подав заявку на знак для товарів і послуг, але свідоцтво ще не одержав. The author considers the issue of inheritance of the right on trademark and analyses the legislation, which regulates this relationship. It is revealed the problem of applicant’s changing by the heir in that case, when the testator filed a trademark application, but hasn’t obtained the certificate.
Keywords: спадкування; права інтелектуальної власності; знак для товарів і послуг; право на подання заявки; право на одержання свідоцтва; inheritance; trademark; intellectual property rights; right to file an application; right to obtain a certificate