Використання версіонування бази даних при проведенні рефакторингу - Литвин, Анна Олегівна; Струзік, Владислав Анатолійович (My University, 2018)
При еволюційному підході до створення програмного забезпечення виникають моменти, при яких невід’ємним етапом роботи є рефакторинг бази даних. Це особливо критично при створенні корпоративних інформаційних систем, а також для систем, що вже експлуатуються. При виконанні рефакторингу корпоративної бази даних неможливо обійтись без використання контролю версій. With the evolutionary approach to software creation, there are times when a refactoring of the database is an integral part of the work. This is especially critical when creating corporate information systems as well as systems that are already in use. Corporate database refactoring cannot be done without version control.
Keywords: рефакториг; databases; життєвий цикл програмного забезпечення; конроль версій; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; refactor; database; software life cycle; version control