Методики оцінки розвитку підприємств - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2013)
Проаналізовано методичні підходи до оцінки розвитку підприємства. The thesis analyzes the methodological approaches to evaluating of the company development.
Keywords: розвиток; ефективність; оцінка; методика; інтегральний показник; development; efficiency; evaluation; technique; an integral indicator; кафедра економіки праці та менеджменту