Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 80629) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович (My University, 2013)
Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок містить: агар, патоку крохмальну, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію. Він додатково містить фруктозу та лактулозу. Foamed decorative semiproduct on the base of fructose and lactulose for dietetic pies and pastries comprises: agar, starch molasses, dried egg white, citric acid, essence. Additionally it comprises fructose and lactulose.
Keywords: лактулоза; фруктоза; глікемічний індекс; цукровий діабет; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; lactulose; fructose; glycemic index; diabetes; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції