Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Патент на винахід № 110078) - Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло Іванович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Дейниченко, Григорій Вікторович (My University, 2015)
Винахід належить способу виробництва млинчикового напівфабрикату, який передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The invention relates to the method for producing a pancake semi-finished product, which reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.
Keywords: млинчики; напівфабрикат; гідролізат; мідії; pancakes; semi-finished product; hydrolyzate; mussels; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції