Шляхи подолання торговельного монополізму на ринку м'яса України - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2010)
Розглянута сучасна ситуація на ринку м’яса, здійснений порівняльний аналіз вітчизняного та американського ринків м’яса та м’ясопродуктів. Запропоновано створення на даному ринку умов, близьких до досконалої конкуренції.
Keywords: закупівельні ціни; торгівельний монополізм; оптово-відпускні; роздрібні ціни; розничные цены, закупочные цены; торговый монополизм; оптово-отпускные; purchase prices; wholesale and selling retail prices; trade monopoly; кафедра економічної теорії