Бєлова, Карина Романівна2022-05-262022-05-262022Бєлова, К. Р. Розроблення рецептури булочного виробу з борошна зеленої гречки та його впровадження в проекті хлібозаводу в м. Ірпінь Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Карина Романівна Бєлова ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2022. – 146 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37514кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівGlimekборошно зеленої гречкитехнологія булочних виробівSpiromaticToposРозроблення рецептури булочного виробу з борошна зеленої гречки та його впровадження в проекті хлібозаводу в м. Ірпінь Київської областіOther