Мамченко, Людмила ЄвгенівнаДуховнікова, Kатерина Андріївна2024-11-222022Мамченко, Л. Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусу / К. Духовнікова, Л. Мамченко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 2 листопада 2022 р. – Харків, 2022. – С. 414–415.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45908ukконцентратсироватковий білокмуссoncentratewhey proteinmousseкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусуThesishttps://orcid.org/0000-0003-2519-043X