Косоголова, Людмила ОлексіївнаЯблонська, К. М.Романова, Зоряна Миколаївна2015-05-132015-05-132014Косоголова, Л. О. Використання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоїв / Л. О. Косоголова, К. М. Яблонська, З. М. Романова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2014. - №1. - Режим доступу: https://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/6742/7553https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20357Досліджено склад та властивості водяного горіха для ферментованого напою, підібрано оптимальні співвідношення водного екстракту водяного горіха і необхідної кількості концентрата квасного сусла для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком. Investigated the composition and properties of the water chestnut for fermented beverages, the optimum ratio of aqueous extract water chestnut and the required number of kvass wort concentrate to obtain balanced by the component composition of the drink with a harmonious taste.uk-UKводний екстракт водяного горіхаконцентрат квасного суслаекстракціяфізико-хімічні показникинетрадиційна сировинаaqueous extract water chestnutkvass wort concentrateextractionphysico-chemical propertiesalternative raw materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоївArticle